ξεσήκωμα από την www.enet.gr
Συνταγές και food styling: Βαγγέλης Δρίσκας (e-mail: info@driskas.com | site: http://www.driskas.com) Φωτογραφίες: Ανδρέας Ευσταθίου
ΥΛΙΚΑ
Για περίπου 20 μπουκίτσες
* 1/4 δόσης από τη βασική ζύμη ψωμιού (βλέπε εισαγωγή)
* 4 κουταλιές της σούπας λιωμένη μαργαρίνη
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:
* ξύσμα από 1 πορτοκάλι
* 4 κουτ. σούπας ζάχαρη
* 1 κουτ. γλυκού κανέλα
* 2 κουτ. σούπας γλυκάνισος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίξτε το γλυκάνισο στη ζύμη και ξαναζυμώστε την. Μοιράστε τη ζύμη σε 12 μπάλες. Πλάστε τις με τα χέρια σας και πατήστε τις για να απλώσουν. Βάλτε τις με τη σειρά σε ένα ταψί. Αλείψτε με τη μαργαρίνη και πασπαλίστε με τη ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και την κανέλα. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 15-18 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου