Προετοιμασία: 15-30 λεπτά, Μαγείρεμα: 0-15 λεπτά
Υλικά 200 γρ. σπαγγέτι
αλάτι και πιπέρι
ρίγανη
8 ντοματίνια Σαντορίνης
60 γρ. σάλτσα ντομάτας
1 κουτ. σούπας φιλέτο ελιάς (ελιές χωρίς κουκούτσι)
1 κουτ. σούπας φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουτ. σούπας φέτα τριμμένη
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
½ ματσάκι ρόκα
Τρόπος παρασκευής
Βάζουμε τα σπαγγέτι να βράσουν. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι. Μόλις μαλακώσει λίγο, βάζουμε το φιλέτο ελιάς και τα ντοματίνια. Περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Μόλις δέσουν λίγο τα υλικά βουτάμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε καλύπτοντας το πιάτο μας με τη ρόκα, σερβίρουμε από πάνω το σπαγγέτι και πασπαλίζουμε με τριμμένη φέτα και ρίγανη.
Καλή μας όρεξη!
Πηγή nistikoarkoudi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου