Αναγνώστες

Η Συνταγή της Πέμπτης


Προετοιμασία: 0-15 λεπτά, Μαγείρεμα: 15-30 λεπτά


Υλικά 2 κονσέρβες σαρδέλες σε σάλτσα ντομάτας (βγάζουμε το κόκκαλο απ'τη μέση)
1 κονσέρβα ντομάτα ψιλοκομμένη
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 κουταλάκι τσίλι σε σκόνη
2 κουταλιές κάππαρη
2 κουταλιές φιλέτο ελιάς
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
400 γρ. σπαγγέτι

Τρόπος παρασκευής

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας al dente σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ'ένα τηγάνι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο για 1 λεπτό.Ρίχνουμε το τσίλι, τις σαρδέλες και τη ντομάτα. Τις σπάμε απαλά με μια ξύλινη κουτάλα και προσθέτουμε τις ελιές, την κάπαρη και τον περισσότερο από τον μαϊντανό. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι με τη σάλτσα κι ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως και πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό.

Πηγή nistikoarkoudi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις